Neix una penya

Hola, i salutacions a tothom.
Som una penya ciclista de nova creació i som gent que tenim una gran afició a l’esport, per damunt de tot el que fan a la tele i veiem amb el sofà i la nostra amiga “la birra”, l’esport que destaquem per damunt de tots es anar en bici, per fer baixa una mica la panxa. Aviat si el “Pacu” s'espavila tindrem un maillot “tope xulo” i farem una foto de família que ja sap “el Jésus” que la te que fer. Anirem fent sortides i penjant tot tipus de fotos, curiositats i experiències. Així esperem que tot sigui divertit i sobre tot que xalem de la bici.

Avui es dia...

<

Participa !!!!

Si t’agrada alguna cançó o artista en particular i el vols escoltar m’entres visites aquest bloc i també tot el que vulguis penjar, les teves rutes, sortides, experiències, fotos, etc..o proposar pròximes sortides en grup, fes-ho arribar a aquesta direcció: jovigosa@hotmail.com
La idea es que participi tothom que vulgui i fer entre tots aquest bloc mes interessant i divertit.

Vols jugar per escalfar?

Fes la teva ruta

diumenge, 12 d’abril del 2009

La Fatarella per San Francesc, suau però llarg.



Hola, ja tornem. Com molts sabeu vaig patir una lesió que m’ha deixat ko! un llarg temps però tornem a començar amb molta força. El 26 de març varem fer una sortida per començar a escalfar. Tot i la llarga baixa que he sofert vaig aguantar prou bé, això si va ser un ritme suau. Ens ajuntàvem al pont els MAQUIS : Chilili, Juancar, Deivid, Gonza i mi “menda”. Tot i que no hi ha fotos el recorregut es força bonic.
Agafem camí de Sebes fins arribà al pont de la presa de “Figo”, trobem la TV-7411 i girem a la dreta direcció l’ermita de Berrús, passat el quilòmetre 8 justament abans de començar la primera rampa de la pujada girem a la esquerra pel camí del barranc de Sant Francesc direcció a l’ermita cota 131 mts. En arribà a l’ermita agafem forces prenen aigua i decidim quina direcció prendre i per que no? continuem recte per anar a la Fatarella camí que tots desconeixem. Als pocs metres Deivid pateix una punxada que produeix per motius de temps una ruptura al grup i en Juancar i jo que tenim mes presa continuem sols davant descobrint camí. Un camí nou i bonic. Arribada a la Fatarella cota 487 mts agafem la T-733 direcció Ascó mirem rellotge i es una mica tard tenim feina i no disposem de temps, anem a tope!. Sobrepassat el coll de Paumeres cota 565 mts, trobem la cruïlla del camí de les Modorres direcció “Figo”, girem a la esquerra i continuem pujant fins el mas de Topet cota 545 mts , a partir d’aquí baixem i “xalan” d’aquesta baixada. Fins arriba al camí de los Hereuins cota 108.3 mts, continuem per la vall de barrancs fins troba la sortida a la T-741, girem a la dreta i a la carrera fins a Flix que es tard i tenim molta presa. Em recorregut uns 59 quilometres que si no ha estat dur si s’ha fet una mica llarg però com sempre i lo mes important hem “xalat” d’amunt de la bici. Per cert felicitar a Gonza que per ell aquesta era la seva segona sortida i va suporta com un lleó la llarga distancia.