Neix una penya

Hola, i salutacions a tothom.
Som una penya ciclista de nova creació i som gent que tenim una gran afició a l’esport, per damunt de tot el que fan a la tele i veiem amb el sofà i la nostra amiga “la birra”, l’esport que destaquem per damunt de tots es anar en bici, per fer baixa una mica la panxa. Aviat si el “Pacu” s'espavila tindrem un maillot “tope xulo” i farem una foto de família que ja sap “el Jésus” que la te que fer. Anirem fent sortides i penjant tot tipus de fotos, curiositats i experiències. Així esperem que tot sigui divertit i sobre tot que xalem de la bici.

Avui es dia...

<

Participa !!!!

Si t’agrada alguna cançó o artista en particular i el vols escoltar m’entres visites aquest bloc i també tot el que vulguis penjar, les teves rutes, sortides, experiències, fotos, etc..o proposar pròximes sortides en grup, fes-ho arribar a aquesta direcció: jovigosa@hotmail.com
La idea es que participi tothom que vulgui i fer entre tots aquest bloc mes interessant i divertit.

Vols jugar per escalfar?

Fes la teva ruta

dimarts, 14 d’octubre del 2008

Les Modorres


El divendres 10 d’octubre, en Juancar i jo varem fer una sortida amb btt bastant “apanyada”. La sortida era al pont , passant per Sebes fins la pressa de “figo”, varem creua la pressa i agafem la carretera direcció “figo” TV-7411, fins que troben l’entrada del camí a les Modorres per la vall d’Abelles (cota de 48.3mts)., que troben davant la sortida del túnel de la via. Pujant “xino xano” arribarem a la cota “tope” 293.3mts. tota una experiència de patiment per a Juancar que no havia estat mai en aquesta zona. Baixem a trobar la carretera però abans una baixada de 250mts. (de cota 242.1 mts. a 204.4 mts) i arribada a la carretera de les Modorres. Continuem direcció “Figo”, però com a Juancar li agrada fer descobriments i no estava prou “machacao” baixant per la carretera de cop decidim que girem a la dreta per agafar el camí dels Montserrats amb cota 183.6 mts, un camí completament desconegut per mí. Desprès de anant pujant durant mes de tres quilometres fins la cota 310mts, varem decidir fer mitja volta i tornar un altre dia per descobrir fins on arriba aquets, ja que es feia tard (les 18:00 hores) i no desponíem de llums si es feia fosc. Baixà va ser molt relaxant i ràpid fins la carretera, que continuem direcció Figo fins trobar a la dreta el camí del Heruins a la cota 108.3 mts , continuem agafant el camí de les valls, quan s’acaba el camí fem cap al racó de Mentiroles que baixem uns 50 mts per el costat de uns olivers fins el camí asfaltat del Barranc de Mosselló, girem dreta direcció Pi de Montbrió i continuem camí de les valls, desprès de passar les cabanes de Josepet, girem a la dreta fins arribar a les Valls agafem el camí Portell de vall Ampla fins troba el camí vell de Flix que ens porta fins la Bassa les Clotxes. Hem “xalat” molt de l’aventura total 51.8 quilometres sense presa i passant-lo d’allò mes be, amb la experiència i el itinerari. Aquesta nit dormirem molt be segur. La pròxima mirarem de fer fotos i penjar-les.