Neix una penya

Hola, i salutacions a tothom.
Som una penya ciclista de nova creació i som gent que tenim una gran afició a l’esport, per damunt de tot el que fan a la tele i veiem amb el sofà i la nostra amiga “la birra”, l’esport que destaquem per damunt de tots es anar en bici, per fer baixa una mica la panxa. Aviat si el “Pacu” s'espavila tindrem un maillot “tope xulo” i farem una foto de família que ja sap “el Jésus” que la te que fer. Anirem fent sortides i penjant tot tipus de fotos, curiositats i experiències. Així esperem que tot sigui divertit i sobre tot que xalem de la bici.

Avui es dia...

<

Participa !!!!

Si t’agrada alguna cançó o artista en particular i el vols escoltar m’entres visites aquest bloc i també tot el que vulguis penjar, les teves rutes, sortides, experiències, fotos, etc..o proposar pròximes sortides en grup, fes-ho arribar a aquesta direcció: jovigosa@hotmail.com
La idea es que participi tothom que vulgui i fer entre tots aquest bloc mes interessant i divertit.

Vols jugar per escalfar?

Fes la teva ruta

dimarts, 7 d’octubre del 2008

La volta '08 a Flix




Aquest any hem al·lucinat veien en directe a Flix, la caravana multicolor de la volta ciclista a Catalunya 2008. Aquestes fotos estan fetes per “el Jésus” que es un crack. Alimañaaaaaa!!!!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ya te pasaré la facturaaaaaaaaaaaaa, alimañaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa